Ontbijt aan huis – copy

Ontbijt aan huis

De voorbije jaren ontdekten we dat ontbijt aan huis en ontbijt in ‘t Motjeshof veel voldoening gaven. Zowel bij ons als bij klanten die deze service ontdekten.

We blijven die service leveren en stroomlijnen alles in een aantal formules. Daarbij zoeken we onafgebroken naar streekproducten en (h)eerlijke lekkernijen. Confituur, ambachtelijk gebrande koffie, perenstroop, honing … vrijwel alles wat ’s morgens op onze ontbijttafel staat en nog veel meer is ook afzonderlijk verkrijgbaar in ’t Motjeshof, dus ook een cadeaubox of een waardebon behoren tot de mogelijkheden.

Wie meteen een ontbijt aan huis of ontbijtmand wil bestellen, kan via de webshop aan de slag.

Ontbijt aan huis Tielt en omstreken

Ontbijt aan huis Tielt en omstreken

’t Motjeshof levert op zondagmorgen ontbijt aan huis in Tielt en omgeving. Op zaterdag en tijdens de week kan het op aanvraag.

Onze op maat samengestelde, overheerlijke, verzorgde ontbijten, bomvol lekkere, lokale, verse producten, in voldoende volumes, staan garant voor een heerlijk, ontspannen ontbijtmoment. Gewoon bij je thuis.

We leveren gratis ontbijt aan huis in Tielt, Egem en Pittem, Wingene en Zwevezele.
Kleine toeslagen voor Koolskamp, Ardooie, Ruiselede en Meulebeke, Wakken en Dentergem.
Leveringen zijn ook mogelijk in Maria-Aalter en Beernem!

Onze ontbijtmanden zijn precisiewerk. Op maat samengesteld in onze webshop, en altijd stijlvol. Netjes in een eco-verpakking. Vers, vol eerlijke, heerlijke streekproducten en artisanale bereidingen.

Je bestelt een vaste samenstelling of past aan naar eigen zin en voorkeur.

Ontbijt in ‘t Motjeshof

Ontbijt in ‘t Motjeshof

Niet-overnachtende gasten kunnen genieten van een heerlijk ontbijt in ’t Motjeshof. Reserveer vooraf via onze webshop of neem contact met ons op.

Ons standaard-ontbijt bestaat uit vers fruitsap, verse fruitsalade, confituren, pasta’s, streekkazen, charcuterie, een eitje naar keuze, ovenverse pistolets/stokbrood, mini-viennoiserie, koffie, thee, warme choco … en overstijgt dus ruimschoots de standaard! Bubbels, die bestel je eventueel extra ter plaatse.

Om de rust te bewaren voor de slapende gasten, ontvangen we ontbijtgasten tussen 9 en 11.30 uur op zondagmorgen.

De ontbijtplaatsen zijn beperkt. Reserveer vooraf via onze webshop of contacteer ons met specifieke vragen.

Cadeaubox ‘eigen creatie’

Cadeaubox ‘eigen creatie’

Wat geef je aan iemand als je niet meteen iets kan bedenken? Een ontbijt in ’t Motjeshof? Ontbijt aan huis? Dat kan, maar ook een cadeaubox is altijd een uitstekend idee.

’t Motjeshof zoekt onafgebroken naar streekproducten en (h)eerlijke lekkernijen. Confituur, ambachtelijk gebrande koffie, perenstroop, honing … vrijwel alles wat ’s morgens op onze ontbijttafel staat, is ook afzonderlijk verkrijgbaar in ’t Motjeshof. En veel meer ook: streekbieren, Limoncello, verse koekjes … als het lekker en artisanaal is, mag het bij ons binnen en maken we er met veel plezier een cadeaubox van.

Stel zelf je cadeaubox samen

Naast een aantal voorgestelde geschenkmandjes kan je natuurlijk ook zelf een cadeaubox ‘eigen creatie’ samenstellen. Selecteer de producten die jij – of diegene aan wie je de cadeaubox straks wil overhandigen – lekkerst vindt en geniet er misschien wel samen van?

t Motjeshof

Cadeaubon ‘t Motjeshof

Onze waardebon of cadeaubon is de ideale oplossing om iemand te verrassen. Bestel een waardebon naar keuze en doe iemand een overnachting met ontbijt cadeau, of laat ze een eigen selectie maken uit onze streekproducten.

De standaardformules voor onze cadeaubonnen vind je in onze webshop. Toch liever iets anders? Contacteer ons en we spreken af.

Onze cadeaubonnen worden opgestuurd, of je komt ze afhalen. Ze zijn altijd netjes verpakt.

Bestel een ontbijt aan huis in Tielt en omgeving via onze webshop. Reserveer er een ontbijt in ’t Motjeshof, een geschenkbon of een cadeaubox.

Onze Troeven

Onthaasten & genieten in hartje West Vlaanderen.

 • Moderne Kamers
  Moderne Kamers
 • Heerlijk Ontbijt
  Heerlijk Ontbijt
 • Privé Terras
  Privé Terras
 • Tuin
  Tuin
 • Gratis WiFi
  Gratis WiFi
 • Toerisme Vlaanderen
  Toerisme Vlaanderen
 • Huiselijk en Vrij
  Huiselijk en Vrij
 • Gratis parking met laadpaal!
  Gratis parking met laadpaal!
Contacteer Ons!