Onze B&B

5 moderne kamers

’t Motjeshof beschikt over vijf identieke kamers, telkens met een inheemse vlindernaam. Dubbel bed of twee eenpersoonsbedden, een praktische zithoek en een moderne badkamer zijn standaard, net zoals voldoende opbergruimte, een kluis en koelkast. Op elke kamer vind je koffie en thee. Sauna en jacuzzi zijn beschikbaar in verwenhut ’t Motje, in onze tuin.

De kamers …

Alle kamers komen uit op de gemeenschappelijke (ontbijt)zaal en hebben tegelijkertijd een eigen terras, vanwaar je uitkijkt over de typische Egemse velden.

Er is over nagedacht.
Dat wordt wel vaker gezegd en lang niet altijd terecht. Over de kamers en de algemene inrichting van ’t Motjeshof werd wel degelijk nagedacht. Dat merk je zodra je er binnenkomt.

tmotjeshof
BB-Motjeshof

B&B ‘t Motjeshof kamers en gemeenschappelijke ruimte

‘t Motjeshof is de ideale uitvalsbasis voor wie in de buurt een feest plant of enkele dagen de omgeving verkent. Gebruik onze vijf kamers en de aangrenzende gezamenlijke ruimte als een ontspannende en aangename locatie.

Feest in de buurt, verblijf in ‘t Motjeshof

Overbrug bij ons in alle comfort de tijd tussen ceremonie en huwelijksfeest, geniet van de privacy van een eigen kamer met badkamer, kies voor een ontspannen overnachting en sluit de feestelijkheden samen af met een aangenaam ontbijt.

Klinken Feestzaal ’t Of, Hoeve De Blekerij of de Steenovenhoeve je bekend in de oren? We mochten al heel wat feestvierders ontvangen die na een stevige feestnacht in ’t Motjeshof opnieuw op krachten kwamen.

Fiets in de buurt, verblijf in ‘t Motjeshof

Kom met een groep hierheen, maak gebruik van onze faciliteiten en creëer voor jezelf en je gezelschap een rustmoment en -locatie tussen fietstochten of bezoeken in. Onze vijf tweepersoonskamers met eigen badkamer grenzen aan een gezamenlijke ruimte waar het altijd aangenaam vertoeven is.

’t Motjeshof: meeting- en vergaderlocatie

Of het nu een creatieve brainstorm of een drukke vergaderdag wordt, verandering van spijs doet eten. Letterlijk – we kunnen de dag starten met een goed ontbijt – en figuurlijk – de omgeving levert nieuwe ideeën en inzichten op.

Onze meetingruimte grenst aan de vijf tweepersoonskamers en kan probleemloos omgevormd worden tot een professionele vergaderzaal. Er is wifi en hedendaagse projectiemateriaal.

Elke formule is bespreekbaar. Per halve of hele dag, met het nuttige aan het aangename gekoppeld en al dan niet met ontbijt of lichte lunch. Contacteer ons voor meer info.

Onze Troeven

Onthaasten & genieten in hartje West Vlaanderen.

 • Moderne Kamers
  Moderne Kamers
 • Heerlijk Ontbijt
  Heerlijk Ontbijt
 • Privé Terras
  Privé Terras
 • Tuin
  Tuin
 • Gratis WiFi
  Gratis WiFi
 • Toerisme Vlaanderen
  Toerisme Vlaanderen
 • Huiselijk en Vrij
  Huiselijk en Vrij
 • Gratis parking met laadpaal!
  Gratis parking met laadpaal!
Contacteer Ons!