Over ons

Moderne kamers in een traditioneel decor

Waar ooit een schuur stond, vind je nu een charmante B&B met hedendaags comfort in een eeuwenoud decor. Het silhouet van de schuur is gebleven en sommige ramen kijken uit over hetzelfde stukje groen als honderd jaar terug. Koeien en landbouwmachines maakten plaats voor vijf identieke, sfeervolle en aangename kamers voor twee personen, telkens met een eigen terras.

Gastvrouw Sarah stelde haar dromen lang uit, om er dan volop voor te gaan. ’t Motjeshof is een aangename, rustige en ontspannen locatie. Je kijkt er uit over de velden en een stuk pure, landelijke, West-Vlaamse natuur.

t Motjeshof

Huiselijk en vrij

’t Motjeshof streeft naar het beste van verschillende formules. We creëren de warme en huiselijke sfeer van een B&B en koppelen die aan vrijere hotelprincipes. We schuiven dus niet elke avond bij de gasten aan en hoewel de vijf kamers onder één, zeer ruim dak liggen, beschikt iedereen over voldoende eigen privacy.

Wie wenst, kan contacten leggen. Wie nood heeft aan rust vindt die bij ons ook. Je bent welkom, op een ongedwongen manier en in alle vrijheid, en dat merk je.

’t Motjeshof is ‘adults only’. Wij beschikken niet over kinderbedjes voor kinderen jonger dan 12 jaar. Vanaf 12 jaar is iedereen welkom.

Sarah is allergisch aan honden & katten. Maar de huisdieren kunnen eventueel in de nabijgelegen Kwispelhoeve terecht. Bedankt voor het begrip.

Het Team

Het Team

Sarah wou van kinds af aan een hotel runnen en studeerde aan Hotelschool Spermalie in Brugge.
Het moest er vroeg of laat van komen en als gastvrouw voelt Sarah zich helemaal in haar element.

Ze combineert ’t Motjeshof met haar vaste job en kan gelukkig rekenen op een paar trouwe medewerkers en ambitieuze jonge krachten.

Terugkerende bezoekers en zakelijke gasten kennen de vaste gezichten ondertussen, en weten dat ze in Egem in uitstekende handen zijn.

Onze Troeven

Onthaasten & genieten in hartje West Vlaanderen.

 • Moderne Kamers
  Moderne Kamers
 • Heerlijk Ontbijt
  Heerlijk Ontbijt
 • Privé Terras
  Privé Terras
 • Tuin
  Tuin
 • Gratis WiFi
  Gratis WiFi
 • Toerisme Vlaanderen
  Toerisme Vlaanderen
 • Huiselijk en Vrij
  Huiselijk en Vrij
 • Gratis parking met laadpaal!
  Gratis parking met laadpaal!
Contacteer Ons!