Over ons

Moderne kamers in een traditioneel decor

Waar ooit een schuur stond, vind je nu een heerlijke Bed & Breakfast. Al het hedendaags comfort, in een eeuwenoud decor. Het silhouet van de schuur is gebleven en sommige ramen kijken uit over hetzelfde stukje groen als honderd jaar terug. Koeien en landbouwmachines maakten plaats voor vijf identieke, sfeervolle en aangename kamers voor twee personen, telkens met eigen terras.

Ringo en Sarah stelden hun droom een tijd uit. Om er dan meteen indrukwekkend voor te gaan. Er is niets aan het toeval overgelaten. ’t Motjeshof is een aangename, rustige en ontspannen locatie. Je kijkt er uit over de velden en een stuk pure, landelijke, West-Vlaamse natuur.

t Motjeshof

Huiselijk en vrij

’t Motjeshof streeft naar het beste van twee werelden. We creëren de warme en huiselijke sfeer van een B&B en koppelen die aan vrijere hotelprincipes. We schuiven dus niet elke avond bij de gasten aan en hoewel de vijf kamers onder één, zeer ruim dak liggen, beschikt iedereen over voldoende eigen privacy.

Wie wenst, kan contacten leggen. Wie nood heeft aan rust vindt die bij ons ook. Je bent welkom en dat voel je. Op een ongedwongen manier en in alle vrijheid.

’t Motjeshof is ‘adults only’. Wij beschikken over geen kinderbedjes voor kinderen jonger dan 12 jaar. Vanaf 12 jaar zijn de kinderen welkom.

Sarah is allergisch aan honden & katten. Maar de huisdieren kunnen eventueel in de nabijgelegen Kwispelhoeve terecht.  Bedankt voor het begrip.

t Motjeshof

De uitbaters

Ringo is de man des huizes. Technisch onderlegd, een krak in de tuin en als ervaren drukker verantwoordelijk voor de kleurrijke accentmuren. Domotica, een goed, actueel reservatiesysteem én het wifi-netwerk? Allemaal zijn verdienste. Sarah organiseerde als kind dan weer buffetten in familiekring en studeerde aan Hotelschool Spermalie in Brugge. De twee tieners die je ziet lopen, zijn hun zonen.

Het leven, het werk, het gezin, er was vaak een argument om eerst iets anders te doen maar uiteindelijk kwam het er toch van: ’t Motjeshof. De B&B is hun gezamenlijk project.

Onze Troeven

Onthaasten & genieten in hartje West Vlaanderen.

 • Moderne Kamers
  Moderne Kamers
 • Heerlijk Ontbijt
  Heerlijk Ontbijt
 • Privé Terras
  Privé Terras
 • Tuin
  Tuin
 • Gratis WiFi
  Gratis WiFi
 • Toerisme Vlaanderen
  Toerisme Vlaanderen
 • Huiselijk en Vrij
  Huiselijk en Vrij
 • Gratis parking met laadpaal!
  Gratis parking met laadpaal!
Contacteer Ons!