Wellness

Geniet van verwenhut ‘t Motje

Onze B&B krijgt er een extra wellness-element bij. De rust en ontspanning in een natuurlijke omgeving waren er al, net als een dosis mentaal welzijn, en nu is er ook een heuse ontspanningsruimte met jacuzzi en infraroodsauna.

In de tuin, op amper enkele meters van de B&B, stap je onze verzorgde verwenhut binnen. Het is de ideale, welgekomen locatie om die lange werkdag te klasseren of om gewoon even helemaal tot rust te komen.

Wellness met jacuzzi en infraroodsauna

Met een jacuzzi en een infraroodsauna heb je alles in de buurt om 100% te ontspannen. Starten doe je in de zithoek, waar een drankje en een hapje tot de mogelijkheden behoren.

Wat doet een jacuzzi met je lichaam?

Een half uurtje in de jacuzzi heeft een aangenaam en ontspannend effect. Lichaam en geest genieten van het warme water dat kleine pijntjes en kwaaltjes als sneeuw voor de zon doet verdwijnen. De hydrojets garanderen je een massage-op-maat en nadien stap je herboren uit de jacuzzi.

Onze ontspanningsruimte praktisch

Onze ontspanningsruimte praktisch

Verwenhut ’t Motje is als extra ontspanningsruimte dagelijks open tussen 16.30 uur en 20.30 uur. In het weekend kan ook je s’morgens  een sessie boeken. Onze wellness is enkel beschikbaar voor gasten van de B&B: de afsluitende douche geniet je op de eigen kamer. 

Badjassen, handdoeken en slippers zijn aanwezig.  Anderhalf uur jacuzzi en infraroodsauna – met een glas cava en andere versnaperingen.

Boek dit arrangement voor 1 nacht via de boekingsmodule. Of boek voor meerdere nachten en voeg vervolgens de verwenhut aan uw verblijf toe.

Onze Troeven

Onthaasten & genieten in hartje West Vlaanderen.

 • Moderne Kamers
  Moderne Kamers
 • Heerlijk Ontbijt
  Heerlijk Ontbijt
 • Privé Terras
  Privé Terras
 • Tuin
  Tuin
 • Gratis WiFi
  Gratis WiFi
 • Toerisme Vlaanderen
  Toerisme Vlaanderen
 • Huiselijk en Vrij
  Huiselijk en Vrij
 • Gratis parking met laadpaal!
  Gratis parking met laadpaal!
Contacteer Ons!